Opleiding
Koken & bakken.

Bewust anders koken

In de cursus Bewust anders koken van CVO Groeipunt neem je je eigen eetpatroon onder de loep. Je gaat niet schrappen, wel vervangen. Daarvoor gebruik je natuurlijke, gezonde producten, rekening houdend met smaak, kwaliteit en uitzicht.

Je kookt met natuurlijke suikers en vetten die je meer energie geven. Je kookt met vezelrijke producten, vegetarisch, zoutarm of glutenvrij en met vervangproducten voor je dagelijkse keuken: door gerechten bijvoorbeeld aan te passen met suikervervangers. Ook leer je evenwichtige maaltijden samen te stellen met minder of geen dierlijke eiwitten. En je maakt lichte sauzen, heerlijke slaatjes en zoete verwennerijtjes met natuurlijke suikers.

Verras je je gasten thuis graag met iets 'bewust anders'? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vanaf 2 mei 2024 ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.